Индивидуални уроци

Манга Академия провежда и индивидуални уроци по рисуване. Те са по-кратки по продължителност и могат да бъдат много гъвкави откъм формат, темпо и съдържание. След първоначален разговор, преподавателят ще изготви стратегия за работа, която ще се базира на конкретните цели и проекти на курсиста.

Търсиш индивидуален подход?

Детайли за курса

Запиши се!
Цена и продължителност на курса:
25лв/60мин
Курсът стартира:
Август 2021
Размер на групата:
-
Възраст:
от 13 години нагоре
Място на провеждане:
оналйн чрез Discord
Подходящ за:
средно напреднали, напреднали

Запиши се!

Записването за курс става чрез тази бланка. Ако имате въпроси, моля използвайте формата за контакт или се свържете с нас.

Често задавани въпроси

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

В случай, че курсът се провежда онлайн, можем да препоръчаме следните материали:

-хартия, моливи (перомоливи с 2B графити, или графитни моливи от  HB до 4B) тънкописци( 0.1; 0.3; 0.5), маркер-четки, хлебна и/или обикновена гума

-Графичен таблет (независимо от марката, но трябва да поддържа чувствителност на натиск) и софтуер за рисуване ( Paint tool Sai, Krita, Medibang, Clip Studio Paint, Photoshop или всеки софтуер, който може да поддържа .jpeg, .psd, .png файлове)

-Слушалки и микрофон

-Компютър или таблет, който да може да поддържа discord ( Операционна система като минимум Windows 7, MacOS 10.10, Android5)

Ако вече сте получили потвърждение, че сте записани в някой от курсовете ни, можете да заплатите следващ урок или абонамент чрез превод по банков път или онлайн с дебитна карта на сайта ни. За сигурни онлайн плащания ще бъдете пренасочени към системата на myPOS, където ще е необходимо само да въведете данните от картата. Данните за банков превод ще получите в потвърждението за записване.

Можете да се откажете по всяко време като просто не платите таксата за следващия урок. Въпреки това, ще сме благодарни и ако се свържете с нас за да ни предупредите да не Ви очакваме.

Основната цел на индивидуалните уроци е да дадат обратна връзка, структура, насока и информация по избраните теми. По време на самия урок обаче обикновено не е предвидено време за рисуване. Затова е важно при тази форма на обучение да предвидите повече време за рисуване, отколкото при груповите занятия. Освен урока, е добре да намерите време за още поне 3 часа рисуване в седмицата.

Програмата на индивидуалните уроци по рисуване е различна за всеки ученик и зависи от целите, които сами си поставите. В случай, че имате идея за комикс проект и не знаете как да я реализирате, ще се съсредоточим върху това. Ако пък искате да тренирате само работата си с цвят, ще решим този проблем. Важното е да сте мотивирани да работите върху целите си.