Комикс курсове за по-големи

Курсът ти дава всичко необходимо, за да реализираш своите комикс проекти. Тук ще се срещнеш с хора, които се интересуват от манга, аниме, комикси, игри и рисуване и са готови да ти помогнат.

Направи първата крачка Какво ще научиш на курса

Манга Академия
обхваща целия процес на създаване на комикси

Имаш още въпроси?
Перспектива
Рисуване
Дизайн и създаване на герои
Композиция
Подбор на панели
Създаване на светове
Писане на сценарий
Комикс упражнения
Работа с цвят
Дигитална обработка на изображения

Детайли за курса

Запиши се!
Цена и продължителност на курса:
115-140лв/месец, веднъж седмично по 3ч
Курсът стартира:
Ноември 2021
Размер на групата:
до 8 човека
Възраст:
от 14 години
Място на провеждане:
София или оналйн чрез Discord
Подходящ за:
начинаещи до напреднали

Запиши се!

Записването за курс става чрез тази бланка. Ако имате въпроси, моля използвайте формата за контакт или се свържете с нас.

Често задавани въпроси

Програмата на груповите курсове е предвидена така, че да преминете през всички стъпки от създаването на един комикс. Цялостната ѝ  продължителност обикновено е 6-8 месеца, но можете да продължите точно толкова, колкото имате желание. Всеки месец се заплаща предварително и ако не искате да продължите, просто не заплащата таксата за следващия. 

Можете да заплатите таксата за първия Ви урок като единична и след това да заплатите остатъка от месеца, само ако решите да продължите. За следващите месеци обаче таксата се заплаща на абонаментен принцип.

Когато курсовете ни се провеждат на място в ателието ни, всички необходими материали се осигуряват от нас. В случай, че курсът се провежда онлайн, можем да препоръчаме следните материали:

-хартия, моливи (перомоливи с 2B графити, или графитни моливи от  HB до 4B) тънкописци( 0.1; 0.3; 0.5), маркер-четки, хлебна и/или обикновена гума

-Графичен таблет (независимо от марката, но трябва да поддържа чувствителност на натиск) и софтуер за рисуване ( Paint tool Sai, Krita, Medibang, Clip Studio Paint, Photoshop или всеки софтуер, който може да поддържа .jpeg, .psd, .png файлове)

-Слушалки и микрофон

-Компютър или таблет, който да може да поддържа discord ( Операционна система като минимум Windows 7, MacOS 10.10, Android5)

Можете да заплатите таксата за първия Ви урок като единична и след това да заплатите остатъка от месеца, само ако решите да продължите. За следващите месеци обаче таксата се заплаща на абонаментен принцип.

Ако вече сте получили потвърждение, че сте записани в някой от курсовете ни, можете да заплатите следващ урок и абонамент чрез превод по банков път или онлайн с дебитна карта на сайта ни. За сигурни онлайн плащания ще бъдете пренасочени към системата на myPOS, където ще е необходимо само да въведете данните от картата. Данните за банков превод ще получите в потвърждението за записване.

Можете да се откажете по всяко време като просто не платите таксата за следващия месец. Въпреки това, ще сме благодарни и ако се свържете с нас за да ни кажете да не Ви очакваме.

Смятаме, че ефективното учене се нуждае и от ефективна почивка. Затова оставяме лятото свободно за творене и мечтаене. Въпреки това е възможно превеждането на индивидуални уроци за деца над 13г. според графика на преподавателите ни. Пишете ни за повече подробности.

В зависимост от това дали посещавате групови занятия или индивидуални уроци, времето, което ще имате на разположение за рисуване по време на урока може да е много различно. Рисуването е най-вече практическо умение и няма да може да напредвате ефективно, ако не рисувате и извън курса. Съветваме Ви да си предвидите поне още 2ч в седмицата в допълнение към времето, прекарано в курса, за да постигнете по-добри резултати и за да имате време за допълнителни задачи от уроците.

Провеждаме курсовете в групи от 4 до 8 човека. Така сме сигурни, че ще имаме време да дадем обратна връзка на всеки и че дискусиите и упражненията ще са ефективни.