Кратки курсове

Създадохме тези курсове за да можем да те срещнем с още повече лектори, теми и идеи. Времето никога не стига за да споделим всичко, което ни се иска, затова отделихме специално внимание на някои от тях. Тук ще те запознаем с различни професионалисти от множество сфери, които ще споделят своя опит. Продължителността на тези кратки курсове е от 1 до 2 месеца и поради това са особено подходящи ако вече си подхванал нещо друго.

Избери курс

Избери своето приключение:

Писане на кратки истории

Кеворк Асланян и Розалия Димитрова

Създай собствени продукти

Mushy Myce

Често задавани въпроси

Всеки курс има описателна страница, която съдържа детайли за курса, програма и бланка за записване, която можете да използвате, за да се запишете.

Кратките ни курсове се водят от гостуващи преподаватели и се фокусират върху 1 определена тема. Те са по-кратки по продължителност (1-2 месеца). Комикс курсовете (цялостните курсове) обхващат много различни теми и продължават между 4 и 6 месеца.

В случай, че курсът се провежда онлайн, можем да препоръчаме следните материали:

-хартия, моливи (перомоливи с 2B графити, или графитни моливи от  HB до 4B) тънкописци( 0.1; 0.3; 0.5), маркер-четки, хлебна и/или обикновена гума

-Графичен таблет (независимо от марката, но трябва да поддържа чувствителност на натиск) и софтуер за рисуване ( Paint tool Sai, Krita, Medibang, Clip Studio Paint, Photoshop или всеки софтуер, който може да поддържа .jpeg, .psd, .png файлове)

-Слушалки и микрофон

-Компютър или таблет, който да може да поддържа discord ( Операционна система като минимум Windows 7, MacOS 10.10, Android5)

Ако вече сте получили потвърждение, че сте записани в някой от курсовете ни, можете да заплатите следващ урок или абонамент чрез превод по банков път. Данните за банков превод ще получите в потвърждението за записване.