Манга Академия на Анивенчър Комик Кон’23

След 3 години отсъствие Анивенчър Комик Кон отново се завръща тази година и ние нямаме търпение!
По традиция, освен, че сме организатори на манга конкурса на фестивала, Манга Академия дава пространство на свои курсисти да представят свои произведения на щанда ни. Смятаме, че е важно човек да се престраши да покаже работата си пред публика и да види целия път, който произведението може да измине-от идеята в главата ни до човекът, който си го купува от нас. За това обаче се изисква немалко смелост. Ние ви каним да ни посетите това лято, на 08-09 Юли и да подкрепите всички смели дебютанти и опитни автори на щанда ни.
Ето какво (и кого) можете да очаквате там:

Викторина с награди

Не, това не е друг засукан начин да кажем “томбола”. Понеже на щанда на Манга Академия томбола няма. Но това е нещо по-добро.  Не струва нищо да участваш във викторината. Не похабяваш всичките си дребни в опит да спечелиш нещо, което всъщност не искаш. Но ако мислиш, че знаеш туй-онуй за манга, комикси, тяхната история и правенето им, можеш да си избереш награда, ако отговориш на няколко (не много трудни) въпроса. А ако не можеш- ние ще ти дадем улики и ще можеш сам да потърсиш.

Дневник на младия комикс художник

На щанда ще можете да се сдобиете и с нашия юбилеен сборник “Дневник на младия комикс художник” в комплект с малки изненади към него. повече за проекта ще можете да научите и по време на лекцията ” Неочакваните съставки за създаването на комикси” в Събота, 08.07  на сцена “Азия”

Артисти

Най-вече на щанда ни ще можете да намерите всякакви красоти, създадени от нашите курсисти: стикери, картички, постери, оригинални герои и фенарт. Вижте кой ще участва:

Хриси Стефанова

Вероника Кокончева

Запознай се с нас

Не на последно място щанда ни на Анивенчър Комик Кон е място, където можеш да разбереш повече за нас. Всеки, който е на щанд е или учител или наш курсист. Можеш да попиташ за мнение, препоръка, информация или просто да минеш да кажеш “Здрасти”

Очакваме те!

Анна Цочева

Анна рисува комикси от 2003г. и от тогава не е спирала. Участва в множество международни работилници за илюстрация и комикси( с Pam Smy, Yuko Shimizu, Mattias Adolfsson, Scott McCloud), както и в редица изложби у нас. По настоящем е администратор на “Манга Академия”, но се подвизава и като аниматор.

Сподели

Копирай линка за споделяне

Копирай